Geplaatst door

Martijn

Geplaatst op

maart 7, 2024

Categorie

Deel dit bericht

Over de auteur

Martijn van Geel
CEO Van Geel Group

Wees welkom tijdens het evenement “Kom in de kas” & opening van The Shop | 6 & 7 april

Wees welkom tijdens het evenement “Kom in de kas” & opening van The Shop | 6 & 7 april

 

Kom gezellig langs tijdens #KomInDeKas op 6 en 7 april! 

Kom in de kas
We openen het gehele weekend onze deuren zodat je kunt zien hoe mooi onze planten & bloemen groeien achter het glas. Ruik de verse aarde en bewonder de bloemen in onze kas vol met orchideeën.

Test Centrum & The Shop
Goed nieuws! Ook de (her)opening van onze winkel vindt plaats – onder de naam – Van Geel The Shop. Hier kun je direct van ons, de kwekers, jouw planten & bloemen kopen. Vers vanuit de kas! Stap binnen in een wereld waar groene beleving centraal staat.

In onze nieuwe afdeling, compleet met het Test Centrum en The Shop, kom je terecht in een knusse oase waar lokaal en duurzaam geteelde planten & bloemen de hoofdrol spelen. Hier kun je op je gemak tussen de plantjes dwalen, elk met een eigen verhaal en zorgvuldig gekoesterd in onze kas. Dit is jouw kans om dichtbij de pracht van groei en bloei te komen, in een setting die zowel warm als uitnodigend is.

Ga voor deze groene beleving!

Innovaties orchideeën & eerste Bromelia’s
Daarnaast nemen wij jou graag mee in de nieuwste innovatie van onze orchideeën. Verwonder je tevens over onze allereerste bromelia’s, een primeur die de diversiteit en rijkdom van onze teelten onderstreept.

Noteer het in je agenda en kom langs voor een leuk en leerzaam weekend. Beleef het!

We kijken ernaar uit om je onze prachtige groene beleving te laten zien.